#mamagisch50blogs 1 – mijn blog en ik

Ik ga dit jaar iets nieuws proberen, een blogchallenge. Kirsten, een goede vriendin van mij, heeft een superleuke blog, www.mamagisch.nl, waarop ze een blogchallenge heeft gedeeld. 50 uitdagingen, in de vorm van onderwerpen om over te bloggen, of kleine opdrachten om uit te voeren. Ik ga mijn best doen om deze challenge te volbrengen, al zal ik dat soms iets anders doen dan bedoeld. Mamagisch is namelijk een mamablog, en ik ben geen mama. Soms zal ik dus vanuit een ander perspectief schrijven.

Goed, dit was een erg lange inleiding, maar de eerste uitdaging is ‘vertel over jou en je blog.’

Bloggen en ik gaan waaayyy back. Als beginnend puber las ik veel blogs, vooral over make-up. Beautygloss, VeraCamilla, Teske, BeautyLab, en vele anderen, zodra ik thuiskwam uit school startte ik mijn laptop op, en struinde ik alle blogs af, opzoek naar nieuwe posts. Ik bedacht toen ook dat ik dat zelf ook leuk zou vinden, en zo werd mijn eerste blog geboren. Ik zou nieteens meer weten hoe deze blog heette, omdat er nog velen na kwamen. Allemaal anoniem, want ik was bang dat iemand er achter zou komen dat ik blogde, en dat heel stom zou vinden. Kinderachtig he?

Alle blogs die ik had, onderhield ik een paar maanden, en dan was het weer klaar. Tot twee jaar geleden. Bloggen was allang ‘uit’, maar als een soort goed voornemen, startte ik het bloggen weer op. Dit keer gewoon onder mijn eigen naam. Ik vond namelijk dat ik heel wat te delen had, en zocht een plek om creativiteit te uiten. Als samenwonend student heb ik een ander leven dan de meeste ‘grote’ bloggers, als die er nog zijn. Er wordt nou eenmaal niet meer zo veel geblogd. Dat vind ik persoonlijk erg jammer, want ik lees nog erg graag. Zeker dingen als productreviews, die in de winkel makkelijker te lezen zijn, dan wanneer je er een video over moet kijken.

Mijn blog is persoonlijk en gaat over vele onderwerpen. Productreviews, persoonlijke verhalen en ervaringen, adviezen, recepten, ik deel waar ik zin in heb.

Mocht je deze blog lezen naar aanleiding van de #mamagisch50blogs challenge, welkom! Er komen dit jaar dus nog zeker vele blogs aan, blijf dus vooral lezen 😉

Heb jij ook een blog? Doe je weleens mee aan challenges? Ik ben benieuwd! Laat het weten in de comments!

Een gedachte over “#mamagisch50blogs 1 – mijn blog en ik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.