Persoonlijk ♥ Waar ik voor spaar

In dit artikel leek het mij leuk om te delen waar ik op dit moment voor aan het sparen ben. Dingen die ik nog wil hebben of wil doen, maar die ik te duur vind om ‘zomaar’ te kopen. Dit kan variëren van een duurder make-up product tot een laptop. Ik vind het altijd heel belangrijk om eerst te sparen voordat je een grote uitgave doet. Mijn vader zei altijd: zorg dat je het product wat je wil hebben, twee keer kunt kopen voordat je het koopt. Op die manier zit je nooit zonder geld. Bij grotere uitgaven zoals auto’s en huizen gaat dit natuurlijk niet op, maar over het algemeen is dit een regel waar ik me aan probeer te houden.

pexels-photo-112782.jpegNaar de kapper

Nu is naar de kapper gaan niet ontzettend duur, maar ik wil graag mijn haar verven in een lichtere kleur. Dit is vaak heel lastig, en gaat vaak niet in een keer. Ook wil ik wel graag dat het goed gebeurt. Dit is dus iets waar ik nu beetje bij beetje geld voor opzij zet.

makeup-make-up-artist-make-up.jpgEen fijn oogschaduwpalette

Eentje waarmee ik zowel everyday als uitgaanslooks kan maken. Bijvoorbeeld Urban Decay Nocturnal Shadow Box. Ook het Zoeva Warm Spectrum Eyeshadow Palette vind ik erg mooi, en natuurlijk alle NAKED palletes. Welke palettes ik wil moet ik nog even uitzoeken, maar dat ik er een wil staat vast.

pexels-photo-461064.jpegEen nieuwe laptop

Behalve dat ik deze graag wil, heb ik hem ook echt nodig. De laptop waar ik nu op werk is erg zwaar en traag, en de batterij gaat niet lang mee. Daarom is het erg lastig om hem mee te nemen naar mijn studie. Ik wil dus graag een snellere, lichtere laptop met een langere batterijduur. Ik neig op dit moment heel erg naar een Macbook, ook omdat je daar heel goed video’s op kunt bewerken, en dat is iets wat ik wel graag doe.

micke-bureau-wit__0123484_PE279641_S4

Een make-up bureautje voor op mijn studeerkamer

Ik ben op dit moment bezig met een make-over van mijn studeerkamer. Een aantal meubels heb ik verkocht en ik wil er een aantal meubels voor terug. Onder anderen de IKEA MICKE, in het wit. Dit lijkt me een mooi klein bureautje om voor het raam te zetten en mijn dagelijkse make-up in het laatje te doen, zodat ik mij daaraan kan opmaken.

knopparp-zitsbank-grijs__0245351_PE384118_S4

Een bankje voor op mijn studeerkamer

Ook onder het mom van mijn studeerkamer make-over. Ik heb nu een vrij brede, kolossale bank staan op mijn studeerkamer, met brede leuningen. Deze neemt vrij veel ruimte in, waarvan maar weinig effectief gebruikt wordt. Ik wil nu dus een wat smaller bankje met smalle leuningen, zodat ik wat meer ruimte over houd in deze kamer. Ik wil ook voor dit bankje naar IKEA. Ik vind IKEA fijn omdat het goedkoop en toch degelijk is. zo ook de KNOPPARP.

pexels-photo-164829.jpegEen microfoon

Ik zing op dit moment in een band en hoewel we in de oefenruimte alle materialen gewoon hebben, wil ik ook graag een microfoon voor thuis. Zo kan ik thuis oefenen met volume geven en met hoe je jezelf hoort over speakers, want dat is heel anders dan hoe je jezelf normaal hoort.

Een camera

Ik wil graag betere foto’s maken. Voor mijzelf, van de dingen die ik doe en meemaak, en van Bas en mij, maar ook voor deze blog. Alle foto’s die ik nu maak, maak ik met mijn telefoon. De privéfoto’s blijven daar eigenlijk altijd staan, daar doe ik nooit wat mee. Met een fotocamera ben je af en toe verplicht om de foto’s over te halen naar de computer, en dan is het een kleine moeite om ze gelijk uit te zoeken, ook wil ik graag filmpjes maken van de dingen die ik meemaak. Als laatste wil ik de kwaliteit van de foto’s op mijn blog omhoog halen.

horloge

Een mooi horloge

En dan wel deze. Deze staat al lange tijd op mijn wishlist, maar een horloge heeft niet echt prioriteit. Ik vind dit horloge van Rosefield ontzettend mooi, en als ik mijzelf een keer wil verwennen, dan koop ik deze. Dat gaat denk ik nog wel even duren. 😉

Dit is wat ik op dit moment allemaal wil hebben. Lekker materialistisch wel, maar ja. Zo is het leven soms. Wat staat er op jouw wishlist?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s